torstai 14. helmikuuta 2019

Ja nyt odotellaan!

Ollaan nyt palattu riiuureissulta Ruotsista Majn kanssa ja nyt alkaakin se jännittä odotus, että tuleeko pentuja vai eikö tule!

Marco-malinois teki minuun kyllä vaikutuksen! Ihana ja ystävällinen otus ja sen kyky rauhoittua kotona! Vaikka paikalla juoksuinen narttu, niin silti pystyi rauhoittumaan pötköttämään, eikä jatkuvasti roikkunut nartun takamuksessa kiinni. Hieno valinta kasvattajalta tämä uros! Tykkäsin kovasti Marcosta!

Itse reissu meni Majn kanssa helposti. Majhan on helppo koira matkakaverina, koska ei turhia hötkyile. Laivalla nukkui kuin pieni possu, hotellissa nukkui kuin pieni possu eikä tehnyt mitään pahojaan. Autossa on niin huomaamaton ja hiljainen, että joskus pitkää matkaa ajaessa tuli olo, että onkohan se koira nyt mukana vai unohdinko sen jonnekin, kun ei mitään kuulu eikä näy (takakontissa takapenkin selkänojan takana nukkui suurimman osan matkoista). Joskus aina kurkisti Majsteri takaikkunasta, että missähän sitä nyt ollaan. Hetken katseli ja sitten kävi jälleen nukkumaan!

Itse astutus meni ensikertalaisilta mielestäni ihan hyvin (toki ekaa kertaa itsekin mukana tällaisessa tilanteessa, joten ei ole kyllä vertailupintaa puheita enempää :D ). Maanantaina oli onnekas päivä, kun nuori pari onnistui ja saivat itsensä nalkkiin. Tiistaina aamulla ennen matkaa Tukholmaan, käytiin vielä tapaamassa sulhoa, mutta toista nalkkia ei kaikesta siitä yrittämisestä huolimatta tullut. Mutta nyt vain sormet ja varpaat ristiin, että se yksi kunnollinen nalkki riittäisi pentuihin :)

Nyt vaan siis odotellaan ja seuraillaan Majn vyötärölinjan kehittymistä <3


Maanantaina kuljettiin rintarinnan ja rakkautta oli ilmassa <3

Pitihän nuorestaparista ottaa edustuskuvakin!
Tiistaina molemmat alkoi olla jo kovin väsyneitä :D
Ja tätä vyötärölinjaa nyt sitten seurataan tarkasti seuraavat viikot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti