tiistai 6. kesäkuuta 2017

Priimaa!

Jännittävimmät uutiset ensin pois alta! Viime viikolla perjantaina huristeltiin Majn kanssa Lahteen Evidensiaan virallisiin kuviin. Tammikuussa yritettiin ensimmäisen kerran niihin jo mennä, mutta silloin juoksut sekoittivat hieman pakkaa ja päätin lykätä kuvauttamista. Ja en syyttä! Nyt tosiaan kuvattu Maj ja priimaahan sieltä tuli. Lonkat A/A, kyynärät 0/0, spondyloosi SP0 ja välimuotoinen lanne-ristinikama LTV0. Jes! Tätä haettiin! Laittelen kuvat tekstin loppuun, jos kiinnostaa katsella kauniita lonkkia ja kyynäriä 😉 (linkki viralliselle koiranet sivulle tässä) On se vaan huojentavaa saada tällaiset tulokset, koska terve koira nykypäivänä ei ole ihan itsestäänselvyys.

Talven mittaan tullut treenailtua sekä hakua, että jälkeä. Kertovaa koiraa siis edellisessä tekstissä olin
kouluttamassa, mutta lennosta vaihdettiin takaisin rullakoiraksi, kun se alkoihin sujua! Yhtäkkiä nimittäin koira keksi noudon ja siitä sitä sitten on treenailtu. Nyt jo tuo irtorullaa hyvin maalimieheltä ja osaa käskyllä näyttää, missä maalimies luuraa. Muutaman kerran on osannut kiintorullankin ottaa jo omatoimisesti käyttöön! Lisää vaan treeniä, niin päästää hakukokeeseen.

Jälkihommia viimeksi treenailtiin pellolla ja voi miten koira siitä innostui! Toki se ruoka siellä jäljellä piti nenän maassa tehokkaasti... Jatkossakin pitää treenailla sitä peltojälkeä, mutta toki pelastusjälkeä myös. Edeltävästi tässä Myrskylässä järjestettiin jäljen peruskokeet, joihin alunperin piti Majn kanssa osallistua, mutta sitten se jäikin, kun jouduin ylitoimitsijan töihin. Eipä haittaa, koska syksyllä tulossa toiset kokeet ja silloin olisi meidän näytön paikka! Ei siis muuta kuin treeniä vaan!

BH:ta tässä on myös hiljalleen ajateltu suorittaa. Sitä varten käyty kursseilemassa ja saatu jopa hieman ratkaistua paikallaolo ongelmaa. Siinä aiemmin Majsterilla oli kovasti tapana ryömiä kohti minua... Nyt alkaa se olla jo kohtuullisen hyvin hallinnassa. Hiljaa hyvä tulee!

Innostuttiinpa vähän kokeilemaan tokoiluakin ja käytiin muutama viikko
sitten Nurmijärvellä vähän mölleilemässä sekä tokon että rallytokon alokasluokassa. Tokosta pisteitä 168,5 ja rallytokosta 90. Ei nyt siis ihan penkin alle mennyt, sillä vähäisellä treenillä mitä ollaan tehty... Tästä on hyvä jatkaa! Jos sitä vaikka kesällä uskaltautuisi "oikeisiin" kisoihin, kun kerran on jo käyty kokeilemassa hommaa!

Viikonloppuna kutsuu kasvattajan leiri Pomarkussa! Sinne lähdetään innolla ottamaan taas oppia vastaan kaikkeen mitä vastaan tulee! Mahtavaa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti